All posts by marija

Школа шаха за даме

Школа шаха за даме организује се на 4 локације. Шах није само за мушкарце и овом приликом уз стални попуст од -40% позивамо све пунолетне припаднице лепшег пола да нам се придруже и науче најлепшу друштвену игру на свету.

Школа шаха одржава се два пута недељно по сат времена на следећим локацијама:

  • Нови Београд ул. Гандијева 142 – блок 63
  • Нови Београд – Земун ул. Булевар Маршала Толбухина 11 (бивша Гоце Делчева) блок 11ц
  • Жарково ул. Трговачка 7
  • Видиковац ул. Видиковачки венац 79 (ТПЦ Орашац)
Read more… →

Растко Дамјановић и Александар Јовановић најбољи

Категорни турнири за освајање IV и III категорије одиграни су у просторијама Шаховског клуба Видиковац 3 – 4 априла 2021. Наш клуб представљало је десетак такмичара. После одиграних 7 кола на темпо игре од 30 минута по играчу, најбољи такмичари освојили су своја прва шаховска звања. На турниру за освајање IV категорије учествовали су наши старији полазници, одигравши свој први шаховски турнир у животу. Одличном игром неки од њих успели су да освоје категорију.

Read more… →

Школа шаха – хотел Југославија (блок 11ц) ул. Булевар Маршала Толбухина 11

Школа шаха Шаховског клуба Краљ од 15. марта радиће на новој локацији.

Због великог интересовања школу шаха отварамо на још једној локацији на Новом Београду у ул. Булевар Маршала Толбухина 11 (блок 11ц), преко пута хотела Југославија.

Упис нових полазника почиње већ данас, ваше пријаве можете послати на мејл sahklubkralj@gmail.com, за више детаља позовите 063 7217555

Read more… →

Марко Недељковић освојио II категорију

Категорни турнир за освајање II категорије одигран је од 12-16. фебруара 2021. године у просторијама Шаховског клуба “Видиковац”. Турнир је играло 25 веома јаких играча из 10 различитих клубова из Београда, Новог Сада, Пожаревца…

Read more… →

Андреј Крсек и Марин Симоновић освојили IV категорију

Категорни турнир за освајање IV категорије који се играо у просторијама Шаховског клуба “Видиковац” играло је 24 играча. Турнир је одигран 6-7.02.2021. на темпо игре од 30 минута. У веома јакој конкуренцији категорију је освајало првих осморо играча.

Read more… →

Онлајн школа шаха уз подршку Моцарта

Мастер тренер шаха др Марија Лукић: Компанија Моцарт нам је омогућила да развијамо онлајн платформу и пређемо на нови облик наставе.

Шаховска табла је симбол животног пута на коме се самостално доносе одлуке и преузима одговорност за њих. Компанија Моцарт определила да подржи један од највећих шаховских клубова у земљи у великом пројекту покретања онлајн платформе.

Read more… →

Школа шаха – упис нових чланова септембар 2020.

Школа шаха шаховског клуба „Краљ“ на Новом Београду упис нових чланова врши у различитим терминима током целе године. Изаберите термин који вам највише одговара.

Школа шаха за почетнике и децу од 4 – 8 година:

  • среда и субота од 19 часова
  • уторак и четвртак од 19 часова
Read more… →

Школа шаха почиње са радом

Поштовани чланови,

Обавештавамо вас да наша школа шаха 16.05.2020. почиње са радом у просторијама клуба.

На уласку у клуб биће постављена дезобаријера уз обавезно суво прање руку. Простор се редовно дезинфикује.

Термини током целог лета су уторак и четвртак од 19 до 20:00 часова.

Видимо се!

Ванредно стање – онлајн настава

Поштовани чланови,

Обавештавамо вас да због увођења ванредног стања наша школа шаха неће радити у просторијама клуба као до сада.

Настава ће се одржавати преко интернета. Сва обавештења добићете путем мејла.

Првенство клуба 2019.

Првенство клуба одиграно је 17. новембра 2019. Учествовало је 20 такмичара који су били подељени у две групе: до 7 и до 10 година.

После четири одиграна кола на темпо игре од 15 минута по играчу прво место са свим победама заузео је Марко Ракоњац, друго место са 3.5 поена освојио је Михајло Николић и треће место у старијој групи са 3 освојена поена заузео је Борис Николић.

Read more… →