О нама

Школа шаха и Шаховски клуб „Краљ“

Школа шаха на Новом Београду ул. Гандијева 142 (блок 63) почела је са радом 01. априла 2015. као проширење Шаховског клуба „Краљ“ са седиштем у Жаркову и на Видиковцу.

Школа шаха у улици Булевар Маршала Толбухина 11 (бивше Гоце Делчева 11) у блоку 11ц почиње са радом 15.03.2021.

Шаховски клуб „Краљ“ основан је 2004. Од тада веома успешно ради са децом пионирског, кадетског и омладинског узраста (од 4 до 20 година). Постоје посебне групе за рад (школу шаха) са студентима и старијим полазницима.

Школа шаха одржава се два пута недељно у различитим терминима (зависи од броја година и нивоа знања полазника). Радимо током целе године (и током распуста). Организујемо и летњу школу шаха (убрзани курс од два месеца). До сада смо преко 25 пута организовали спортске припреме (летње и зимске), учествујемо на такмичењима у земљи и иностранству. Играмо сениорску лигу Београда у омладинском саставу као и све остале пионирске, кадетске и омладинске турнире.

Често за чланове нашег клуба организујемо симултанке, хендикеп мечеве, пријатељске мечеве са клубовима из унутрашњости Србије али и иностранства и многе друге додатне активности.

Постаните и ви део успешног тима!  Обезбедите место вашем детету на време…

Организација школе шаха

Упис нових чланова

Оставите одговор